Vacatures
Redbook blogs

Salesforce training met subsidie via Redbook Academy

salesforce training

Redbook Academy, Creative Campus Almere

De overheid biedt sinds medio 2014 aan werkgevers 40% subsidie wanneer zij investeren in ICT trainingen voor hun personeel. De overheid wil namelijk stimuleren dat werkgevers investeren om de ICT kennis van hun medewerkers up to date te houden. Via de Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT heeft de overheid hiervoor ruim 7 miljoen Euro ter beschikking gesteld. De subsidie geldt voor trainingen die uw personeel volgt vanaf 1 juni 2014. De subsidie loopt nog door tot 31 mei 2016.

Salesforce training ook gesubsidieerd

De subsidie geldt ook voor de Salesforce training voor Administrator en Developer van Redbook Academy. Redbook biedt deze trainingen aan via de Creative Cooperation en is daarmee de enige organisatie die Salesforce trainingen aanbiedt die voor subsidie in aanmerking komen. Redbook is Salesforce partner en implementeert de Salesforce suite, integreert met andere systemen, ontwikkelt maatwerk oplossingen en geeft trainingen.

Meer informatie over de trainingen!

Op de officiële website van de Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken vindt u het volledige trainingsaanbod van de Creative Cooperation. U vindt in de lijst ook de Salesforce training voor Administrators en de Salesforce training voor Developers. Beide trainingen zijn producten van Redbook Academy, en leiden op tot het niveau waarop certificering kan worden aangevraagd (ADM201 en DEV401).

Salesforce training met 40% subsidie
De Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT heeft zich tot doel gesteld om door middel van om- en bijscholing zoveel mogelijk ICT professionals voor de ICT sector te behouden. De stichting wil daarom 2.500 ICT-professionals trainen en investeert daarvoor met ingang van de zomer van 2014 ruim 7 miljoen Euro. Het gaat om medewerkers in ontwikkelfuncties, beheerfuncties en functie op ICT gebied in algemene zin. De nadruk ligt op kennis van nieuwe technologie.

De Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT heeft een scholingsportal beschikbaar gemaakt op internet. Via dit scholingsportal kunnen werkgevers van ICT bedrijven en ICT afdelingen van bedrijven subsidie aanvragen voor de opleidingskosten van hun werknemers. Het opleidingsaanbod waarop subsidie verstrekt wordt, is in dit portal opgenomen. U treft daar ook het volledige opleidingsaanbod van de Creative Cooperation aan, waaronder de Salesforce trainingen.

Meer informatie vindt u op de officiële website van de Stichting Centrum Arbeidsmarktvraagstukken ICT.