Vacatures
Recente Redbook blogs

 

 

 

Box voor Salesforce | Alle content overal te gebruiken

Wat is Box voor Salesforce?

Box voor SalesforceBox voor Salesforce maakt het mogelijk om bestanden te gebruiken in Salesforce, en op te slaan in Box. Bestanden in Salesforce Accounts, Contacts en andere objecten komen automatisch in subfolders met dezelfde naam in Box terecht. Ook is het mogelijk om met Box voor Salesforce bestanden in Box via een tab in Salesforce te benaderen, en via Salesforce 1 op je mobieltje of tablet.Box voor Salesforce Uiteraard werkt dit alles met de beveiliging en de uitgebreide mogelijkheden voor samenwerken en delen zoals we dat van Box gewend zijn. En het is natuurlijk niet nodig om apart in te loggen. Inloggen in Salesforce betekent ook automatisch ingelogd in Box omdat Salesforce als Identity provider wordt gebruikt. Op deze manier is het wel heel gemakkelijk om de meest recente productinformatie, offertes en andere documenten te delen met klanten, en tegelijkertijd te beschikken over veilig en geavanceerd document management. Ook is het mogelijk om documenten meteen vanuit Salesforce te openen en zelfs te bewerken, comments toe te voegen en shared links te versturen. Box voor Salesforce gaat zelfs zover dat het meebeweegt als Leads in Salesforce worden geconverteerd naar Opportunities.

Box voor Salesforce | De voordelen

Medewerkers kunnen met Box voor Salesforce sneller en effectiever gebruik maken van content in de organisatie, op elke plek en op elk device. Het scheelt tijd en verhoogt de productiviteit, en zorg tegelijkertijd dat alle content overzichtelijk en en veilig gecentraliseerd opgeslagen wordt. Omdat Box bijhoudt wat er met documenten gebeurt, is ook goed te zien wanneer een klant of prospect een document inkijkt of download.

En we praten natuurlijk wel over Salesforce en Box, twee van de meest innovatieve producten van dit moment, en daar hoort bij dat alles aangepast kan worden aan specifieke wensen of behoeften Daarvoor is er een Toolkit beschikbaar (met diverse APEX methods) waarmee de werking van Box voor Salesforce kan worden aangepast.

Box voor SalesforceRedbook is partner van zowel Salsforce als Box, en kan uw organisatie daarom perfect bedienen met oplossingen op beide terreinen. Neem contact met ons op en profiteer snel van de voordelen!

Alle informatie over Box Alle informatie over SalesforceSiteLock