Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Een baan is nog geen

carrière..

ICT Professional

Baan versus Carrière

ICT Professionals bij Redbook hebben een carrière, en dat is niet hetzelfde als een baan. Voor het verschil nodigen we je uit om de video van Chris Rock te bekijken over dat onderwerp. Beter kunnen we het zelf niet uitleggen, en zeker niet zo leuk!

Waarom wij het verschil tussen een baan en een carrière onderstrepen, is omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers het beste in het bedrijf en in zichzelf naar boven halen, en daar plezier aan beleven.

ICT Professional

Wij noemen al onze medewerkers ICT professionals. Iedereen heeft natuurlijk specifieke kennis, vaardigheden en andere kwaliteiten, maar in de essentie zijn er geen verschillen: Iedereen draagt bij aan de beste ICT oplossing voor welke vraag dan ook, handelt klantgericht en leeft zich in de vraagstukken van de business in. En streeft stiekem ook naar perfectie, zonder daarbij onpraktisch te worden.

Dus ondanks de verschillen tussen ICT activiteiten benadrukken wij vooral het feit dat ICT professionals allemaal hetzelfde belang in het oog hebben: Een professionele dienst leveren waar de belangen van de klant mee gediend zijn.

ICT Professional is een carrière, om de eenvoudige reden dat je er bijna oneindig in kunt groeien. Het begint met een goede opleiding, trainingen en relevante ervaring, en natuurlijk met de instelling om het beste uit het bedrijf en jezelf te halen.

ICT Professionals hebben een bijzondere positie in organisaties. Zij zijn betrokken bij de kern van de organisatie, bij het bestaansrecht in zekere zin. Dat vraagt van ICT professionals een klantgerichte en business georienteerde houding en communicatie.

Redbook Associates

Een Associate bij Redbook heeft een andere verhouding dan een medewerker, maar is wel betrokken en ‘hoort er ook bij’. Als associate wordt je geinformeerd, kun je meedoen aan de trainingen van de Redbook Academy, en wordt je actief benaderd voor rollen in projecten

Ook als je nog niet afgestudeerd bent, kun je al associate van Redbook worden. Je kunt dan deelnemen aan gratis trainingen en je hebt natuurlijk meteen een streepje voor als je bent afgestudeerd. Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

Omdat we hoge eisen stellen en ook houden van transparantie, maken we duidelijke afspraken met onze associates. Je hebt daardoor als associate een aantal bijzondere rechten, en ook een paar verplichtingen.

Ben je freelancer, wil je na je studie bij ons werken, of heb je om een andere reden belangstelling om associate te worden van redbook, neem dan contact met ons op!

Redbook’s arbeidsvoorwaarden

Een carrière als ICT professional bij Redbook betekent dat je tot op zekere hoogte ‘mee onderneemt’. Dat is een principe wat in alle haarvaten en de cultuur van het bedrijf is opgenomen. Natuurlijk hoef je niet mee te investeren, maar je prestaties vertalen zich rechtstreeks in de hoogte van je inkomen

Het grootste deel van je maandelijkse opbrengsten wordt namelijk aan jou zelf uitbetaald in de vorm van variabele vergoeding. Het betekent dat je veel inkomsten kunt verwerven, en dat vooral je eigen prestaties daarbij maatgevend zijn.

Redbook heeft daardoor een no nonsense cultuur, met een hoge mate van zelfstandigheid en verbondenheid aan het wel en wee van collega’s en het bedrijf als geheel.

Je carrière bij Redbook ICT

 

Uiteraard faciliteert Redbook je bij het realiseren van je doelen en ambities, onder andere door gerichte trainingen, certificeringen en begeleiding bij je opdrachten.

Redbook vacatures

Bekijk alle vacatures
 • Vacature Account Manager Salesforce

  Vacature Salesforce Developer

  Vacature Salesforce Developer | Wie zoeken we? Redbook zoekt developers met de nodige ervaring, met goede communicatieve eigenschappen en affiniteit m...

  01 Aug 2017
  0
 • Vacature Account Manager Salesforce

  Vacature Netsuite Consultant

  Vacature Netsuite Consultant | Wie zoeken we? Redbook zoekt ervaren ERP consultants, die ons enthousiasme delen over de mogelijkheden die innovatieve ...

  01 Aug 2017
  0
 • Vacature Account Manager Salesforce

  Vacature Salesforce Consultant

  Vacature Salesforce Consultant | Wie zoeken we? Redbook zoekt consultants die de missie van Redbook omzetten in concrete resultaten: De klant succesvo...

  01 Aug 2017
  0
 • Vacature Account Manager Salesforce

  Vacature Project Manager

  Vacature Project Manager | Wie zoeken we? Redbook zoekt Project Managers die gewend zijn om resultaten te leveren die de verwachtingen van de klant ov...

  01 Aug 2017
  0
SiteLock