Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Netsuite nieuws – Suiteworld 2014 toont vernieuwingen

Netsuite nieuws – Suiteworld 2014 toont vernieuwingen

Netsuite nieuws is er regelmatig, en het meest recent zijn de demonstraties op Suiteworld van tal van vernieuwingen. Om te beginnen de gebruikersinterface. User XP is hot, en Netsuite laat zien dat het on ‘top of things’ is met de nieuwe User Interface. Op Suiteworld 2014 werd de nieuwe User Interface getoond, gebaseerd op ‘flat design’ en HTML5.

Netsuite nieuws - Nieuwe UI

De prestaties op tablets zijn beter en het responsive dashboard is makkelijker en overzichtelijker. Netsuite rolt de nieuwe UI in stappen uit, en biedt gebruikers webinars aan om de nieuwe mogelijkheden uitgebreid toe te lichten. Ook kunnen gebruikers voorlopig kiezen voor de oude gebruikersinterface. De interface is ontworpen door teams waarin ook gebruikers hebben deelgenomen, en is gebaseerd op User XP development.

Ander Netsuite nieuws

Ander Netsuite nieuws is het nieuwe B2B portal, wat ‘out of the box’ werkt en vooral de allerlei transacties, inclusief de financiële verwerking, voor gebruikers va B2B oplossingen mogelijk maakt. Met het SuiteCommerce portal wordt online business voor B2B klanten makkelijker en efficiënter.

Het doel is om dezelfde gemakken en voordelen te bieden die we kennen van B2C websites, en dan natuurlijk geïntegreerd met back-end oplossingen, zoals order management en ERP. Netsuite lijkt hiermee vooral een handreiking te doen naar kleinere bedrijven, waar Netsuite overigens ook in ander opzicht gelukkig oog voor blijft houden, ondanks de sterke groei in het enterprise segment.

Services Resource Planning

De nieuwe Services Resource Planning (SRP) oplossing is gericht op de complete lifecycle van projecten en productie, en omvat project management, resource management, time-and-expense management en project accounting. Hiermee biedt Netsuite een complete oplossing voor services bedrijven die op basis van producten, time-and-materials, milestone of fixed fee werken.

Netsuite nieuws - Project Dashboard

Tot zover het nieuws van Suiteworld in San Jose, waar dit jaar ruim 6.500 deelnemers naartoe kwamen.SiteLock