Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

ICT

Professionals

Voor geavanceerde Cloud Computing oplossingen

Integratie en Kennisoverdracht: Sleutel tot succes

Het beste van de Cloud

Redbook levert expertise om de belangrijkste bedrijfsapplicaties die organisaties nodig hebben via Cloud Computing aan te bieden: CRM, ERP en Enterprise Content Management. Redbook kiest daarbij voor het beste wat de Cloud te bieden heeft: ‘Best of Breed’. Redbook is daarom partner van Salesforce, Netsuite en Box.

Specialist op gebied van Integratie

Uiteraard kunnen bedrijven alleen optimaal profiteren van Best of Breed applicaties in de Cloud als deze applicaties onderling op een efficiënte wijze kunnen worden verbonden. Op deze mogelijkheden van connectivity hebben wij onze oplossingen speciaal geselecteerd. Ook biedt Redbook Apps en projecten aan waarmee koppelingen snel en doeltreffend worden gelegd.

Kennisoverdracht

Redbook heeft de opvatting dat kennisoverdracht centraal hoort te staan bij het gebruik van nieuwe en innovatieve technologie, zowel voor de waarborging van doeltreffend gebruik als voor continuïteit op langere termijn. De trainingen van Redbook Academy zijn daar op gericht en zorgen voor borging van kennis in uw organisatie.

Gekwalificeerde medewerkers

Redbook heeft hoog gekwalificeerde medewerkers die passen bij de ICT benadering van vandaag: Goed opgeleid en met de juiste kennis en vaardigheden, getraind op hun vakgebied en in staat om business en ICT te verbinden.

Redbook's projecten

Redbook neemt projecten aan en levert expertise. Elk project start met een duidelijk statement of work. Onze medewerkers voeren opdrachten uit op basis van uitgangspunten en aanwijzingen van Redbook. Tevens staan alle faciliteiten van Redbook tot de beschikking van de medewerkers of het team dat de opdracht uitvoert, inclusief een Project Management Office en de Redbook Development Factory voor het ontwikkelen van complexe functionaliteit.

Redbook's methodes

Redbook gebruikt methoden en technieken die optimaal aansluiten bij de technologie en de manier waarop gebruikers die ervaren. Afhankelijk van de wensen en de business van de klant kan dat variëren van korte sprints op basis van Point and Click ontwikkeling tot Xtreme programming en DevOps. Uiteraard kunnen projecten ook op basis van traditionele Project Management Methodes worden uitgevoerd.

Redbook Organisatie

Redbook organisatie

Redbook App factory

Ons team

SiteLock