Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

ICT

Professionals

Voor online business

Online Business

Redbook ICT levert expertise om alle bedrijfsapplicaties die organizaties nodig hebben via Cloud Computing aan te bieden. Van CRM tot ERP. Van HRM tot Document Management. Redbook kiest daarbij voor het beste wat de Cloud te bieden heeft: ‘Best of Breed’. Redbook is partner van Salesforce, Netsuite en Box.

Uiteraard kunnen bedrijven hier alleen optimaal van profiteren als applicaties onderling op een efficiente wijze kunnen worden verbonden. Op deze mogelijkheden van connectivity hebben wij onze oplossingen speciaal geselecteerd.

Redbook heeft hoog gekwalificeerde medewerkers die passen bij de ICT benadering van vandaag: Goed opgeleid en met de juiste kennis en vaardigheden, getraind op hun vakgebied en in staat om business en ICT te verbinden.

Redbook neemt projecten aan en levert expertise op basis van gerichte opdrachten. Ook als dat opdrachten zijn op uitleenbasis wordt altijd met de klant een duidelijk statement of work vastgesteld en voert de medewerker de opdracht uit op basis van uitgangspunten en aanwijzingen van Redbook. tevens staan alle faciliteiten van Redbook tot de beschikking van de medewerkers of het team dat de opdracht uitvoert.

Redbook gebruikt methoden en technieken die optimaal aansluiten bij de technologie en de manier waarop gebruikers die ervaren. Afhankelijk van de wensen en de business van de klant kan dat varieren van korte sprints op basis van Point and Click ontwikkeling tot Xtreme programming en DevOps.

SiteLock