Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Salesforce partner Box – Super document management

Over Salesforce partner Box

Dat Salesforce leider is op gebied van CRM hoeven we niet uit te leggen. Maar dat de Enterprise licentie van Salesforce ook de basis legt voor uitgebreide mogelijkheden van collaboratie is een onderbelicht voordeel van het platform van Salesforce. En vooral in combinatie met Salesforce partner Box, zijn de mogelijkheden gerust uitgebreid te noemen.

Salesforce partner Box

Met de koppeling tussen Box en Salesforce is het mogelijk om content te benaderen in Box vanuit een Salesforce record, door middel van Box Embed. Het is hierdoor mogelijk om op een efficiënte manier bijvoorbeeld presentaties, contracten en offertes voor te bereiden met een team, en deze daarna te delen met klanten op elk gewenst device. Box Embed is gebseerd op HTML5, maar eigenlijk maakt dat niet uit sinds grote spelers in de Cloud Computing arena in 2013 hun verschillen aan de kant zetten, en zich committeren aan een open ecosysteem waardoor het mogelijk is om in de Cloud een best of breed aanbod te kiezen als klant, en daar horen Salesforce en Box zeker bij.

Box is niet alleen Salesforce partner

Box is natuurlijk niet alleen partner van Salesforce. Box is onder andere ook partner van Netsuite, Zendesk en Eloqua. Maar de Salesforce integratie met Embed is wel een van meest effectieve die we gezien hebben. Zo is het mogelijk om de volledige Box functionaliteit te gebruiken in een record om:

• Bestanden de benaderen en te delen, zowel intern als extern, bijvoorbeeld product informatie en presentaties
• Teams te voorzien van ruimte om content te delen, te synchroniseren, te downloaden of door middel van preview in te zien.
• Content te benaderen (of goed te keuren) op tal van mobiele apparaten, waardoor sales processen sneller verlopen.
• Dezelfde content te benaderen die gebruikt wordt in NetSuite, Zendesk and Eloqua, waarmee via Embed ook content kan worden gedeeld.

Salesforce partner Box

Wit u meer weten over Box en Salesforce? Bel ons op 036 – 8080112SiteLock