Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Cloud

Computing

Begint met Salesforce

Over Salesforce

Salesforce is het nummer 1 Cloud platform waarop enterprise applicaties veilig en efficient overal bereikbaar zijn voor al uw medewerkers. En op dat platform zijn diverse applicaties beschikbaar, waaronder het bekende CRM pakket van Salesforce en talloze andere applicaties. Salesforce biedt daarnaast en breed scala van services waarmee naadloze integratie met andere systemen mogelijk wordt gemaakt.

Redbook is uw Salesforce partner

Regel uw Salesforce zaken met Redbook! Vraag bij ons vrijblijvend informatie aan over Salesforce, en wij leggen u haarfijn uit welke mogelijkheden u heeft, wat ervoor komt kijken en hoe u alles eruit haalt wat erin zit. En uiteraard helpen wij u met de implementatie en een succesvolle ingebruikname.

Salesforce partner
Redbook is gecertificeerd Salesforce partner. Medewerkers van Redbook zijn getraind en gecertificeerd om Salesforce op uw bedrijfsprocesen aan te sluiten en te integreren met andere applicaties.

Platform en Apps

 • Force.com

  Creëer op eenvoudige wijze professionele applicaties voor medewerkers van uw organisatie door point and click of met behulp van de geïntegreerde development omgeving, desgewenst in een proces van ‘continuous delivery’.

 • Salesforce 1 Platform

  Applicaties zijn standaard beschikbaar op uw mobiel. Developers kunnen nu razendsnel apps ontwikkelen voor elk idea dat gebruikers kunnen verzinnen!

 • Heroku

  Ontwikkel web apps die communiceren met Salesforce, en kies zelf met welke programmeertaal: Ruby on Rails, Node.js, Python, Java en vele andere mogelijkheden.

 • App exchange

  Duizenden applicaties zijn al ontwikkelend en kunnen vanaf de app exchange worden geïnstalleerd en gebruikt.

Salesforce partner - Platform

Sales Cloud

Salesforce partner - Sales Cloud

 • Meer leads

  Leg informatie vast en houd contact, en stuur leads op het juiste moment automatisch door naar de juiste sales medewerkers. Houd bij hoe effectief uw marketing campagnes zijn en conversteer leads automatisch als het moment er klaar voor is.

 • Meer deals

  Alle informatie over de klant en over interactie met de klant, mogelijkheden voor samenwerking aan deals en alle mogelijke manieren om prestaties te meten. En dit alles op 1 plaats.

 • Meer productiviteit

  Automatiseer complexe business processen om zo de effectiviteit en de productiviteit van Sales medewerkers te verhogen.

 • Gefundeerde beslissingen

  Om de juiste beslissingen te nemen is goede informatie onontbeerlijk. Met Salesforce is informatie altijd up to date en beschikbaar om prioriteiten te stellen en snelle beslissingen te ondersteunen.

Service Cloud

 • 24×7 Service

  Zorg dat klanten antwoord krijgen op hun vragen wanneer ze die nodig hebben. Dat is wat klanten vandaag de dag verwachten: 24 x 7 toegang tot support en services

 • Gepersonificeerde service

  Verras klanten met gepersonificeerde service waardoor uw organisatie het beter doet dan de concurrentie.

 • Multichannel

  Klanten bevinden zich op allerlei plaatsen, die met verschillende kanalen te bereiken zijn. Dat zijn de vertrouwde traditionele kanalen, maar ook diverse social media kanalen, waar uw merk en producten worden besproken. Zoek uw klanten daar waar ze zich bevinden via multi channel mogelijkheden.

 • Pro-actieve service

  ‘Predictive support’ is een nieuwe trend in customer service. Benader uw klanten met oplossingen voordat de problemen worden gemeld, en verras uw klanten met de beste service die mogelijk is.

 • Snellere support

  Tijdige respons en afhandeling van service verzoeken is cruciaal voor de beleving van de klant en bespaart uiteindelijk ook geld voor uw organisatie. Salesforce biedt de mogelijkheden om snel en adequaat te handelen.

Salesforce partner - Service Cloud

Meer producten

Salesforce partner - Diversen

 • Marketing Cloud en Automation

  Marketing Cloud is het platform om ervoor te zorgen dat klanten steeds de juiste content voorgehouden krijgen voor maximale customer intimicy. Pardot is B2B Marketing Automation waarmee online campagnes kunnen worden uitgevoerd.

 • Community Cloud en Chatter

  Community Cloud is de manier om klanten, partners en medewerkers de gelegenheid te bieden om gebruik te maken van portalservices en functies van het platform en de applicaties, zowel standaard als maatwerk. Chatter is een effectieve manier om kennis en informatie te delen in uw organisatie, via elk device.

 • Data.com

  Maak gebruik van databases voor het genereren van een constante stroom van leads.

 • Desk.com

  Desk.com is een alles-in-een support applicatie, waarmee elke organisatie in een handomdraai een goede customer service organisatie kan opzetten.

 • Analytics

  Gebruik alle informatie in uw bestanden om beslissingen te nemen als manager, of om diepgaande analyses te maken als analist.

SiteLock