Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Salesforce project? Haal kennis in huis en profiteer optimaal!

108A3310
U gaat een Salesforce project doen? Dat vind ik een goede zaak. Niet alleen is Salesforce ook in 2016 weer de runner up van de CRM aanbieders, Salesforce is ook veel meer dan een CRM alleen. Onder meer is Salesforce een platform in de Cloud waarmee u ongebreidelde mogelijkheden heeft om uw organisatie te verbeteren. Daar is wel kennis van zaken voor nodig! Van gedachten wisselen? Bel ons op 036 8080112
Myrte Pille, Marcom manager Redbook

Salesforce project kans om bedrijfsprocessen te verbeteren
Salesforce is een product wat nogal wat mogelijkheden heeft, en zowel voor grote multinationals, als voor kleine organisaties geschikt is. Dat komt omdat de meeste functionaliteit in Salesforce eenvoudig kan worden aangepast. De voordelen daarvan spreken voor zich: Niet alleen past het systeem zich aan de bedrijfsprocessen aan in plaats van andersom, ook biedt een Salesforce implementatie bij uitstek de gelegenheid om bedrijfsprocessen te verbeteren.
Salesforce Project

Om een Salesforce project in goede banen te leiden, is het belangrijk om de juiste aanpak te volgen. Vanwege de grote flexibiliteit is die aanpak niet gewoonweg het volgen van recept uit een kookboek. Er is kennis en ervaring voor nodig. Natuurlijk treft u die kennis en ervaring aan bij goede Salesforce partners, zoals Redbook. Alle consultants van Redbook zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om Salesforce projecten uit te voeren.

Redbook Academy

Het loont de moeite om kennis over Salesforce in huis te halen! Bijvoorbeeld door één of meer van uw medewerkers een Salesforce Administrator training te laten volgen. Daar profiteert u onmiddellijk van omdat de implementatie gemakkelijker verloopt door beter begrip van de mogelijkheden. Maar ook kunnen uw medewerkers eenvoudige Administrator taken zelf uitvoeren, waardoor u kosten bespaart.

Info Salesforce Admin Training

F528H&feR3r
SiteLock