Vacatures
Redbook blogs

 

 

 

Salesforce Training | Nodig om alles uit Salesforce te halen

salesforce training

Redbook Academy, Creative Campus Almere

Een Salesforce training is behalve leuk en onderhoudend ook een noodzakelijke activiteit. Salesforce is één van de meest innovatieve producten van vandaag de dag en ook één van de meest uitgebreide platforms in de Cloud. De mogelijkheden van Salesforce zijn daardoor enorm en kunnen voor een organisatie dan ook aanmerkelijke voordelen bieden, van kostenbesparing en hogere omzet tot strategische voordelen. Dat laatste is het gevolg van het gemak waarmee Salesforce kan worden uitgebreid en aangepast. Het is daardoor mogelijk om het systeem aan te passen aan de gewenst werkwijze in plaats van andersom.

Om de mogelijkheden te kunnen overzien en goed te benutten, is een Salesforce training onontbeerlijk. Dat geldt niet alleen voor beheerders en developers, maar ook voor Executives. Daarom biedt Redbook Salesforce trainingen aan voor:

Redbook biedt trainingen aan op basis van open inschrijving en Incompany. Er vinden maandelijks meerdere trainingen plaats en honderden deelnemers hebben inmiddels via Redbook een jumpstart gemaakt als Salesforce Administrator of Salesforce Developer. Redbook is Salesforce partner en implementeert de Salesforce suite, integreert met andere systemen, ontwikkelt maatwerk oplossingen en geeft trainingen.

Meer informatie over de trainingen!

Salesforce Training

Redbook is gevestigd op de Creative Campus in Almere, in de voormalige Beijersdorf fabriek. De locatie is uniek, met een atmosfeer van productie en creativiteit. In de fabriek bevind zich de trainingsruimte van Redbook Academy, waar groepen tot 10 deelnemers worden getraind. Redbook biedt trainingen ook Incompany aan. Neem contact op voor de voorwaarden.
Salesforce training ook gesubsidieerd

Redbook biedt Salesforce trainingen onder voorwaarden ook aan werkloze ICT-ers aan. Veel ICT-ers die in de afgelopen jaren niet zijn meegegaan in de laatste ontwikkelingen, kunnen bij Redbook versneld weer up-to-date worden gebracht. Neem contact op voor de voorwaarden.SiteLock